Tattoo

Her får du den fedeste tattoo i København

Trænger du til en ny tattoo? Og bor du i København eller omegn, så er det os du skal komme til. Vi har mange års erfaringer med tatoveringer både til mænd og kvinder. Vi kan lave store som små portrætter, fine og specielle skrift typer, mange farver, ja lige hvad du kan tænke dig. Mange kvinder vælger os fordi vi også kan lave små fine tudser til de mere diskrete looks. Samtidig er vi også populære hos mænd der gerne vil have hele ryggen prydet med en tattoo.
tattoo i København
Den fedeste tattoo i København får du med garanti hos os. Vi har rigtig mange års erfaring og ved præcis hvordan vi skal tilpasse os vores kunders behov. Vi kan lave små, stilrene og feminine tatoveringer til dig der efterspørger det. Vi kan også lave store, flotte gennemarbejdede portrætter til dem der er mere til det. Vi kan lave det hele og vi lover du nok skal blive glad for at få lavet din tattoo hos os. Vi følger med og ved hvad der trender.

Sådan vælger du din tattoo i København

Når man skal vælge tatovør er det vigtigt at finde en med et godt omdømme, gode priser, mange års erfaring og vigtigst af alt en man har stor tillid til. Vi tager os gerne tid til at tage en uforpligtende snak med dig, så du lærer os at kende og få en fornemmelse af vores koncept og vores forskellige ansatte. Man skal aldrig få lavet en tattoo forhastet uden at lave research., det kommer man nok til at fortryde – en tattoo er jo en permanent pynte løsning, derfor skal man være sikker i sit valg.
tattoo i København
Mænd og kvinder har tit og ofte forskellig smag når det kommer til valg af tatoveringer. Er du kvinder og skal have lavet tattoo i København, så kig forbi os. Vi kan lave diskrete tudser, men vi kan også lave vildt flotte tegninger med farver og mønstre. Vi tager os tid til både små og store opgaver. Vores ansatte mestrer forskellige typer opgaver og har alle deres forskellige spidskompetencer. Kig gerne forbi til en snak med os.

Book tid til din tattoo i København

Når du har besluttet dig for at få lavet en tattoo er det en god ide at bestille tid hurtigst muligt. Det er en populær branche lige nu, så ventetiden kan godt være lang. Book tid online eller ring eller mail til os. Vi svarer så hurtigt vi kan. Husk desuden, at det ikke er så smart at bestille tid lige inden du skal på ferie, i hvert fald hvis du skal på solferie her hen over sommeren. Ny tatoveringer har nemlig ikke ret godt af sollys, da det kan ødelægge farven. Inden du går vejleder og guide vi dig selvfølgelig i korrekt tatoverings pleje, så det endelige resultat er bedst muligt. Så er både du og vi glade, og det er jo vigtigt.

Husk at researche markedet godt inden du får lavet tattoo i København. Vi har et rigtig godt omdømme og en masse glade kunder der gerne viser vores kunstværker frem. Vi har også rimelig priser, selvom kvaliteten naturligvis er helt i top. Når man skal vælge tattovør skal man naturligvis både tage pris om omdømme med i sine overvejelser. Ring endelig til os eller kom forbi og kig vores portfolio igennem.

Book din tid til tattoo i København hos os allerede i dag. Der er tit lidt lang ventetid, så book endelig så snart du har besluttet dig. Ring til os eller kontakt os via mail. Husk også at man skal passe rigtig godt på sin tatovering, derfor et det bedst ikke at få den lavet lige inden man skal på solferie sydpå. Vi vejleder dig naturligvis i korrekt pleje af din tatovering, så du får det bedst mulige resultat. Vi ønsker kun glade kunder.