YouSee TV

Optag dine programmer med YouSee

Kender du det, at du ikke lige kan få set Den Store Bagedyst, når det kommer, fordi børnene skal nå at blive hentet fra svømning? Måske skal du til et arrangement, eller det passer bare ikke lige med tidspunktet præcis kl. 20, fordi du lige skal have ordnet noget vasketøj eller en opvask. Det kan også være, at der kommer to af dine yndlingsprogrammer lige oven i hinanden, og du ikke kan vælge, hvilket af dem, du skal kaste dig over. Frygt ikke, for med Yousees nye tv-boks kan du optage programmerne og så bare se dem bagefter.

Sådan virker det

Med den nye tv-boks finder du simpelthen bare den kanal, du gerne vil optage fra og klikker på ”optag” på din fjernbetjening. Lidt ligesom med videobånd i gamle dage. Så optager boksen fra dén kanal, indtil du beder dem op at stoppe igen. Det vil sige, at du altså lige skal huske, hvis du er i gang med at optage, at du ikke får hele aftenens sendeflade med, hvis du bare vil se dét program, der kommer kl. 20.

Der er hos YouSee ingen begrænsninger på, hvor mange kanaler, du kan optage på samtidig, så hvis der kommer to af dine yndlingsprogrammer og en god film samtidig, så kan du nemt optage fra alle tre kanaler samtidig. Dog skal du være opmærksom på, at du maks i alt kan optage 250 timer. Det vil sige, at kommer du over det antal timer, så optager den bare oveni. Men det er altså også ret mange film og serier, du kan optage i så fald.

Læs også:  Familiehygge med Netflix :)

Se det senere på en mobil App

YouSee App TV film
YouSee Tv & Film App

Med den smarte, nye tv-boks fra Yousee er dens Apps samt der også mulighed for at optage til hele familien. Og for hele familien at se det bagefter. Måske har børnene ikke tv på værelset, men blot en tablet eller en computer. Det er ikke noget problem. Her kan de bare downloade appen og logge ind med det log-in, der passer til boksen, og så kan de også se programmer, der er blevet optaget.

Så hvis teenageren gerne vil se et bestemt program, mens hele familien hellere vil se noget andet, så kan han eller hun både se det samtidig med, eller det kan optages fra boksen, mens hele familien er samlet om et andet tv-program eller måske er i byen. På den måde er boksen fra Yousee en god investering for hele familien som tjener sig hurtigt ind i underholdning.

Det kan være træls, hvis børnene skal til svømning hver onsdag, lige som Den Store Bagedyst skal til at gå i gang. Eller hvis du lige præcis ikke kan nå at side foran tv’et præcis kl. 20. Men med den nye tv-boks fra Yousee har du mulighed for at optage dine yndlingsprogrammer, selvom du lige skal nå noget andet. Du sætter bare boksen til at optage fra kl. 20, og så optager den, indtil du klikker stop igen. På den måde får du set alle dine yndlingsprogrammer uanset tidspunkt, som de er sendt i tv, uden at du behøver være afhængig af tidspunktet eller kanalen.

YouSee TV Film Kanaler
YouSee TV kanaler

Med den nye tv-boks fra Yousee kan du nemt optage dine yndlingsprogrammer, uanset hvor du ellers måtte være, når de starter. Du vælger simpelthen bare den kanal eller de kanaler, du vil optage fra, og så klikker du på ”optag”. Det fungerer meget ligesom en gammel videobåndoptager. Forskellen er bare, at her kan du bruge din fjernbetjening til at navigere rundt og klikke ”optag” på. Dog skal du lige være opmærksom på, at det er det rigtige, du optager, for ellers kan du nemt komme til at optage, hvad de sender en hel aften. Sørg for, at den kun optager det ene program.

Læs også:  Fjersynsunderholdning med HBO Nordic

Yousee har lanceret en ny tv-boks, hvor du kan optage op til 250 timers serier, film og tv. Når du først har klikket på ”optag”-knappen, er det svært at stoppe igen. Du kan faktisk optage på samtlige af dine kanaler samtidig. Det er nok ikke noget, du får brug for, men så lad os sige, at der kommer to af dine yndlingsprogrammer samtidig og en god film på en tredje kanal, men hele familien skal i byen. Så kan du nemt sætte tv-boksen til at optage alle tre kanaler samtidig. Og så se dem lige, når du har lyst, når du kommer hjem igen.

Læs mere om YouSee TV

YouSee på vej med ny TV tjenste
YouSee TV boks