Kontant bonus med skrotningspræmie

Jeg er simpelthen verdens mest heldige mand – sidste fredag fandt jeg et skrabelod på 50 kr. og i går blev det endnu bedre!. Jeg besøgte min fætter som skulle have skrottet sin gamle bil, så han spurgte mig om jeg ville have den – tja, hvorfor ikke sagde jeg, det kunne jo være man kunne finde en køber. Men det blev endnu bedre! Jeg fandt nemlig ud af at jeg kunne få en stor kontant skrotpræmie for bilen.

Er det held eller forstand hvis man får en kontant skrotpræmie for sin gamle bil? Du bør i hvert fald undersøge markedet inden du skiller dig af med en skrotmoden bil, det kunne jo være der var nogle rare kontanter også til dig!.

Penge for skrotbiler

Ja, hvem skulle have troet at der var penge i skrot? Men heldig som jeg er fandt jeg faktisk et firma som tilbød mig kontanter for at lade dem overtage min skrotbil. Det er jo mageløst så heldig man kan være – det er lige før jeg tror jeg skal have spillet en onsdagslotto i aften, jeg er jo nærmest en ren fætter Højben. Jeg ved faktisk ikke om jeg bør fortælle min fætter om mit fantastisk held med hans skrotmodne bil – jeg har i hvert fald ikke lyst til at dele med ham og desuden gav han mig jo bilen fordi han ikke selv gad skille sig af med bilen. Han kunne jo heller ikke vide at jeg er sådan en heldig kartoffel! 