iPhone mobiltelefoner er et moderne hit

Gennem tiden har der efterhånden været nogle iPhones lanceret og de har været populære hele vejen igennem. Den første iPhone kom frem i 2009 i Danmark. Herefter kom iPhone 4 i 2010, iPhone 4s i 2011, iPhone 5 i 2012, iPhone 5s i 2013, iPhone 6 i 2014 og til sidst iPhone 6s i 2015. Igennem 7 år har en generation af iPhones stormet verden og blevet udviklet mere og mere.

Meget er sket fra den første iPhone til den iPhone, der kan købes på markedet i dag. Lige fra design til funktioner. Det basale er det samme, men detaljerne er udviklet.

MobilDet første iPhone kamera havde 2 megapixel, men der var ingen mulighed for videooptagelse. Allerede fra næste generations iPhone, var kameraets megapixel steget og der var nu mulighed for videooptagelse. Herfra gik det kun én vej – og det var fremad. De nyere iPhones har nu et størrer megapixel, så kvaliteten af de billeder der bliver taget er meget bedre, der er bedre fokus og der sidder kamera både foran og bagpå telefonen.

Derudover har der været tonsvis af opdateringer til iPhone mobiltelefoner for at forbedre telefonen.
Designet har også ændret sig meget i gennem tiden. De iPhones der kan købes nu, vejer mindre og har et meget elegant design.

Tilbehør til iPhone mobiltelefoner

Til iPhones kan der købes meget tilbehør – herunder høretelefoner, covers, bilholder, armbånd, beskyttelsesfilm og meget mere.
Eftersom at iPhone mobiltelefoner blev så populære, blev der også udviklet meget tilbehør til dem. Det har hele vejen igennem været meget populært med covers til telefonerne i alle afskygninger. Der findes tonsvis af covers til telefonerne både i hård plast, silikone, gummi og læder. Derudover findes der også armbåndsetuier til dem der ønsker at træne med deres telefon på armen. Man kan også købe højtalere, hvor telefonen kan sidde i og afspille musik samtidig med at den lader.

Læs også:  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed

For at beskytte telefonen bedst er det selvfølgelig en god idé at have et cover på og ønsker man at beskytte telefonen yderligere, kan man også købe beskyttelsesfilm, som man kan sætte på forskærmen for at undgå at der kommer ridser i skærmen.

Der er indbygget GPS i iPhones, så derfor findes der selvfølgelig også bilholdere, som man kan sætte i forruden og herved fungerer ens telefon som GPS. Dette findes også til cykler.
Skulle telefonen gå i stykker, kan der også købes reservedele og værktøj til dette. Der kan købes helt nye skærme, hvis skærmen skulle blive smadret. Man kan også købe nye kabler og stik, hvis dette skulle forsvinde eller blive ødelagt. Der findes også de helt mindre dele, som knapper og batterier.