Bland design møbler med loppefund

Boligindretning er et felt, der konstant forandrer sig. Det der var smart i går, er det ikke altid i dag.
Tendensen lige nu peger i retning af, at indretningen skal afspejle vores individuelle personlighed og ikke kun ligne noget alle de andre har. Skab en god base af lækre og tidsløse designmøbler, det behøves ikke at være mange og sæt dem sammen med skæve, smukke eller sjove arvestykker og loppefund og opnå på den måde et helt igennem moderne, personligt og unikt udtryk.

Design møbler er altid en god investering

Indretning i dag skal altså helst være lidt eksperimenterende og emme af god stil. Design møbler er ikke billige, men som med meget andet, så får man faktisk det man betaler for. Listen af fordele ved at vælge disse frem for andre er lang. Det er bedre produkter i en gennemført kvalitet og de vil altid kunne sælges videre til andre, i det tilfælde at man skulle ende med at fortryde sit køb. Overvej dine køb og ved usikkerhed, gå efter klassiske designs i neutrale farver, de vil aldrig blive umoderne, vil altid være brugbare og følge med tiden og udviklingen.

Nye og ældre design møbler

Hvis man gerne vil spare penge, kan det godt betale sig, at finde ældre og brugte design møbler. Der findes forretninger, der har specialiseret sig i restaurering af disse, men der er også mange private der sælger ud af deres smukke indbo. Som udgangspunkt skal prisen helst ligge på omkring det halve af nyprisen, lav lidt research. Undersøg møblernes tilstand nøje inden køb og regn med at udgifter til ombetrækning eller nye hynder ikke er helt billige. I gamle dage var siddehøjden lavere, så handles der design møbler på nettet er det vigtigt af få de nøjagtige mål, inden man slår til.

Læs også:  Derfor er Style Butler et hit